Nev Sağlık Grubu
EN
Blefaroplasti ile 45 dakikada çekici gözlere kavuşmak mümkün

Göz çevresinin yüz mimiklerinin odak noktası olması sebebiyle, yaşlanma ilk olarak bu bölgede başlamaktadır. Göz kapakların düşüşü giderek görme sorunlarını da beraberinde getirmektedir. Bu alanda oluşan değişiklikler, yüzde yorgun ve mutsuz bir ifade meydana getirebilmektedir.

 

Blefaroplasti olarak da adlandırılan göz kapağı estetiğinin 45 dakikalık bir süre içerisinde gerçekleşebileceğini belirten Nev Anadolu Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümü’nden Op. Dr. Tuncay Sezgin, “Blefaroplasti işlemi sayesinde hastalar yorgun yüz ifadesinden kurtulup daha genç ve çekici gözlere sahip olabilir” dedi.

Daha genç bir görünüm

 

Göz çevresindeki torbalanma ve cilt sarkmalarının Blefaroplasti uygulaması sayesinde giderilebildiğini dile getiren Sezgin, “Sorunlu göz kapakları, sağlıklı görmeyi oldukça olumsuz etkileyebilmektedir. Gözlerin üzerinde yana doğru gevşeyen göz kapakları, görme alanını daraltarak ve kirpiklerin üzerinde baskı oluşturarak gözün yeterince açılmasını zorlaştırır. Bu durumu ortadan kaldırmak için başarılı bir şekilde Blefaroplasti işlemini uyguluyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yaz aylarında da uygulanıyor

 

Blefaroplasti operasyonunun yaz aylarında da rahatlıkla uygulanabileceğine dikkat çeken Op. Dr. Tuncay Sezgin şöyle devam etti: “Yaz aylarında ameliyat olan ve güneş hassasiyeti bulunan hastalarımızın, özellikle ameliyat sonrasında kesi bölgesine güneş koruyucu krem sürmelerini ve ameliyat sonrası 15 gün süre ile deniz ve havuzdan uzak durmalarını tavsiye ediyoruz. Yaptığımız operasyon ile hastaların yorgun yüz ifadesinden kurtulmasını sağlıyoruz. Estetiğin ve güzelliğin değişmez unsurlarından olan gözleriniz, son günlerde çok popüler olan bu operasyonla genç, dinamik, sağlıklı ve çekici bir görünüm kazanır.”

###