TELEFONLA RANDEVU

0224 249 98 88

‘Geleceğin doktorları’ hayallerindeki mesleği Özel Esentepe Hastanesi’nde deneyimledi

Bursa, 21.04.2018 – Özel Esentepe Hastanesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında anlamlı bir organizasyona imza attı.

Era Kolejleri 4. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri, 23 Nisan dolayısıyla Özel Esentepe Hastanesi’ni ziyaret ederek, hayallerindeki doktorluk mesleğini deneyimleme şansı yakaladı.

Beyaz önlüklerini giyen geleceğin doktorları, hastanenin farklı birimlerini gezip, doktorlardan bilgi alma imkânı da buldu.

Özel Esentepe Hastanesi’ni temsilen organizasyonda Hastane Genel Koordinatörü Op. Dr. Özgür Türk yer aldı.

Gelecek onların

Öğrencileri hastanede ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Türk, “Özel Esentepe Hastanesi olarak, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında çocuklarımızı burada misafir etmekten dolayı son derece mutluyuz. Her biri, ülkemizin geleceği. Yarının doktorları, hemşireleri olarak, hastanemizde sağlık personelinin sorumluluklarını ve görev bilincini birebir yaşama fırsatı buldular. Bu özel günü, mutlulukla hatırlayacaklarına inanıyorum. Bu vesileyle, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da yürekten kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Son derece keyifli geçen etkinlikte, çocukların yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. Düzenlenen organizasyon, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.