TELEFONLA RANDEVU

Esentepe`den Spora Destek

Türkiye Satranç Fedarasyonu İş Bankası 1. Lig maçları 28 Haziran - 8Temmuz 2010 tarihleri arasında Konya`da yapılacak. 2004 tılından bu yana, Bursa`mızı Türkiye Satranç Fedarasyonu İş Bankası 1.Ligi`nde gururla temsil eden Tophane Meslek Lisesi Spor Kulübü Satranç takımına Esentepe Tıp Merkezi sponsor oldu. Takımdan sorumlu İdareci ve kaptan Mustafa Bayır``Takımımıza bu yıl destek olan Esentepe Tıp Merkezine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca 6 yıldır İş Bankası 1.Ligi`nde kalmamızda maddi manevi desteğini esirgemeyen okul müdürümüz Sn.Rahmi Özyiğit, kulüp başkanımız Hlil Bağlan ve Profil A.Ş.`ye destekleri için teşekkürlerimizi sunarız.
Yeni transferlerimiz Gürcistan1dan WİM.Sopip Gvetadze,Bulgaristan`dan İM.Spas Kozhuharov ile Irmak Sipahioğlu ve Ahmet Olçum`a ligde başarılar dileriz`` diye konuştu. Tüm satranç severler, 29 Haziran 2010 tarihinden itibaren 1.Lig maçlarını www.tsf.org.tr den 2009-2010 İş Bankası 1.Ligine girip `stadyum`a tıklayarak maçları canlı izleyebilecek.